• Facebook
  • YouTube
Please select your page

21 квітня - творчий вернісаж "Краса і творчість ведуть до перемоги

007

 

Наближається Великдень - свято торжества Вічного Життя і Вселенської Любові, величної самопожертви заради спасіння людства...Чи не є нині наша Україна отим Месією, що рятує світ, жертвуючи собою, оновлюючи смисли і цінності повсякденного життя для кожного з нас?

Як вистояти у страшній навалі, зберегти живу душу, людяне серце для оновлення і праведного перетворення світу?

- Єднатися у красі та співтворчості: вчитися, волонтерити, створювати нове мистецтво і нові стосунки! Саме таку місію мав унікальний творчий вернісаж "Краса і творчість ведуть до перемоги", який ініціювали лідери учнівського самоврядування нашої школи, збираючи артефакти повоєнного часу, створені учнями, батьками, вчителями нашої школи.

21 квітня, у Чистий Четвер активна шкільна спільнота об'єднала у зум-конференції вернісажу співучнів, що долучилися до неї з усіх куточків Європи та світу - з евакуації і змушеного переселення. Та рідна Україна і жага перемоги гуртують нас все міцніше, перетворюючи у моноліт Української Нації : звитяжної, сміливої, креативної , свідомої і загартованої у найжорстокішій війні.

Година вернісажу стала справжнім Великоднім подарунком , який підніс наш дух, наснажив та розкрив нові можливості кожного у розбудові мирного майбуття.

Будьмо єдині у нашій вірі і любові до України!

Відео з онлайн-вернсажу https://youtu.be/nx_dP0ObiFU

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Забыли пароль? |  Забыли логин?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×